fbpx

Over Go With The Glow

Go With The Glow (GWTG) is een coachingspraktijk en online School of Shine, opgericht door Isabella Machinè en Loulou Machinè. Wij helpen vrouwen en moeders om te stralen van binnenuit. Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen weer in contact te brengen met hun kern en innerlijke kompas, zodat zij vanuit hun natuurlijke kracht kunnen gaan leven. Dit betekent dat je jezelf echt leert kennen en accepteren, en dat je onvoorwaardelijk van jezelf leert houden. Op deze manier kun jij de beste versie van jezelf zijn. Hierdoor zal het leven leuker, positiever en lichter voelen. Ook vormt het de basis voor gelukkige relaties en een goede gezondheid. Bij de School of Shine leer je belangrijke aspecten van het leven die essentieel zijn voor geluk maar die we nooit hebben geleerd op school. Denk aan voeding en leefstijl, mindset, zelfliefde, relaties, seksualiteit, geld-mindset, manifesteren en overvloed.

Filosofie en werkwijze

Mentale en fysieke gezondheid en persoonlijk geluk vergen volgens Go With The Glow een holistische benadering. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ben je namelijk een eenheid, alles staat met elkaar in verbinding. Wanneer je aan één knop draait, zal dit ook de andere onderdelen beïnvloeden. Dat is waarom we ons binnen Go With The Glow richten op de volgende pijlers: (zelf)liefde, mindset, leefstijl, voeding en relaties. Wat samen het Go With The Glow kompas vormt, met (zelf)liefde als de basis en kern.

Met kleine stappen binnen één of meerdere van deze pijlers kun jij al grote veranderingen teweegbrengen. Binnen enkele weken kun je je een heel ander mens voelen. Want de manier waarop je leeft en de keuzes die jij op dagelijkse basis maakt, bepalen wie je bent en hoe je je voelt. Middels coaching, Ayurvedische consults en onze online programma’s helpen we je graag om meer grip te krijgen op (bepaalde onderdelen van) jouw leven.

northstar - m-06

Even voorstellen

Isabella Machinè en Loulou Machinè zijn de drijvende krachten achter Go With The Glow. Zij richtten Go With The Glow in januari 2006 op. Wat begon als een blog over persoonlijke ontwikkeling, plantaardig eten en dichter bij de natuur leven, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een coachingpraktijk en kennisplatform voor vrouwen en moeders. Met veel liefde en passie zetten zij hun opgedane kennis, studies, ervaringen en vaardigheden in om jou te ondersteunen en begeleiden in jouw persoonlijke groei- en helingsprocessen.

Over Isabella

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn inlevingsvermogen, sensitiviteit, ruimdenkendheid en kwetsbaarheid. Hierdoor kan ik situaties, mensen en de wereld vanuit verschillende perspectieven ervaren en benaderen. Ik ben altijd op zoek naar diepere waarheden en breng deze ook graag aan het licht. Dit stelt me in staat om persoonlijke en collectieve trauma’s, die soms generaties teruggaan, te herkennen en helen. Ik doe dit door mijn inzichten, kennis, ervaringen en innerlijke wijsheden te delen en door vrouwen en stellen persoonlijk te begeleiden. Ik dring snel door tot de kern en kan dit vervolgens vertalen naar praktische oplossingen of tools.

Opleidingen

Gratis intakegesprek

Wanneer je interesse hebt in een coachingtraject of Ayurvedische consults, kun je een gratis intakegesprek boeken via het contactformulier. Tijdens de intake horen we graag jouw verhaal, zodat we jou kunnen adviseren over het meest passende en impactvolle traject voor jou. Naar aanleiding daarvan kunnen we de lengte van het traject, het aantal sessies en de totale investering van jouw persoonlijke traject bespreken. Er is ruimte om jouw vragen te stellen en we geven je alvast een praktische tip mee!

Over Loulou

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn nieuwsgierigheid, zelfreflectie, onbevangenheid, bescheidenheid en hulpvaardigheid. Al vanaf jonge leeftijd ben ik bewust bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Van nature stel ik veel vragen en ga ik op zoek naar diepere waarheden en nieuwe perspectieven. Dat geldt voor mijn eigen gedachten en gedrag, maar ook voor grote levensvragen over ons bestaan, manieren van leven, menselijke gedrag en de natuur. Mijn connectie met de natuur en mijn eigen lichaam vormen de inspiratiebron en kern van alles wat ik doe. Met veel passie help ik andere vrouwen om hun connectie met de natuur en zichzelf te (her)vinden en/of versterken. Dit doe ik met behulp van Ayurveda, een eeuwenoude genees- en leefwijze.

Opleidingen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Stuur een bericht!
Heb je een vraag?