fbpx

De School of Shine Mastermind

De School of Shine Mastermind is een groepscoaching programma voor vrouwen die uit hun sleur willen breken en in hun shine willen stappen

Als jij het zat bent om jezelf en jouw verlangens weg te cijferen en klaar bent om de regie te pakken over jouw stralende leven, lees dan snel verder. In 2022 starten wij weer met deze unieke Mastermind waarin jij met Loulou & Isabella én 12 vrouwen gaat bouwen aan jouw stralende leven volgens jóuw innerlijke kompas.

Schrijf je in de voor de wachtlijst

De Mastermind heeft me zo veel gebracht: nieuwe vriendschappen, diepe connecties, zelfvertrouwen, rituelen, een carrière switch, terug in contact met mijn lijf, weer gevoeld dat ik wil dansen en dieper mijn purpose gevoeld, waardoor ik stappen heb kunnen nemen richting mijn toekomst. Ten opzichte van 5 maanden geleden voel ik mij nu sexyer, sterker, energieker, krachtiger, gezonder, flexibeler, meer gegrond, liefdevoller maar ook kwetsbaarder. Ik voel me steeds vaker de vrouw die ik wil zijn.
Charelle Fräser

De School of Shine Mastermind bestaat uit een ‘vakkenpakket’ die we nooit op school hebben gekregen maar die wij wel als essentieel beschouwen voor een leven met geluk, zingeving en overvloed. 

Als vrouw zijnde in de 21ste eeuw hebben we bar weinig geleerd – in onze opvoeding, op school en daarbuiten – over de dingen die echt belangrijk zijn in het leven, zoals: zelfliefde, verbinden met je lichaam, seksualiteit, luisteren naar je intuïtie, spreken van je waarheid en durven kiezen voor dat wat joú gelukkig maakt. 

Integendeel, de vrouwen die wij dagelijks spreken in onze praktijk voelen zich onzeker, angstig, twijfelachtig over hun eigen gedachten en gevoelens en staan niet in verbinding met hun essentie. Hierdoor strugglen ze in het vinden van hun authentieke stem, kracht en purpose. Dit resulteert in het gevoel te worden geleefd in plaats van aan het roer te staan van hun eigen leven.

Daarom is het onze persoonlijke missie om vrouwen te empoweren om hun meest stralende zelf te worden.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

  • Je leeft niet jouw authentieke leven en mist daardoor zingeving en plezier

  • Je denkt dat een droomleven niet voor jou is weggelegd. Je hebt gedachten zoals ‘dat is niet voor mij’, ‘dat kan ik niet’ en ‘ik ben niet slim/ mooi/ / talentvol/ uniek/ goed/ rijk genoeg’

  • Je plaatst andermans behoeften voor jouw eigen geluk, hierdoor voel jij je vermoeid en blijft er weinig tijd en ruimte over voor jezelf

  • Je hebt moeite met het uitspreken van jouw waarheid waardoor je vast blijft zitten in patronen: een shitty baan, een toxische relatie of een onbevredigd seksleven

Herken jij jezelf hier (deels) in?

We’ve got your back sister. Het is onze missie om jou te helpen verbinden met jouw sparkle: een bron van energie, passie en plezier en jouw kompas naar een stralend leven.

Stel je nou eens voor dat het anders kan. ‘Dat kan toch niet?’ Denk je nu wellicht. JA dat kan wél. Die stralende vrouw in jou wil graag worden ontdekt! Alles waar jij van droomt en naar verlangt kan werkelijkheid worden. En dat begint hier, dus neem een moment om het volgende te visualiseren .

Stel je voor:

  • Je neemt de tijd en ruimte in die jij verdient zonder je schuldig te voelen of jezelf te verantwoorden. Je ownt jouw Goddess Power!
  • Je durft dingen écht op je eigen manier ter doen in jouw leven, business of werk. Ook als die anders is dan van je wordt verwacht. It’s your life babe!
  • Je houd oprecht van jezelf, jouw lichaam en jouw uniekheid waardoor jij zelfvertrouwen, kracht en licht uitstraalt
  • Je voelt je weer thuis komen in jezelf. Je kunt luisteren naar je gevoel, de wijsheid van je lichaam en je intuïtie: jouw innerlijke kompas
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt en welke stappen je moet nemen om dit te manifesteren vanuit een plek van vertrouwen ipv onzekerheid
  • Je bent unapologetically YOU. No more playing small, people pleasing or compromising. Jij mag er zijn zoals je bent. 

En? Heb je het gevisualiseerd? Maak je niet druk als dat niet helemaal lukt. Sommigen vrouwen vinden het moeilijk om er een voorstelling bij te maken omdat ze al zo lang op de automatische piloot leven. Het is voor hen vanzelfsprekend om in dienst te staan van anderen, om zich moe en ongeïnspireerd te voelen. En wat niet weet wat niet deert toch? Maar als jij deze vrouw bent dan voel jij nu wel degelijk dat het anders mag. Je voelt iets in jezelf borrelen. Je wéét dat er meer is. En je kunt dit niet langer meer negeren. I’t your time to SHINE! 

Lees hier Eline’s review:

Na de Mastermind voel ik mij vol energie. Ik heb meer ruimte gekregen in mijn hoofd en sta meer in verbinding met mezelf en mijn omgeving. Ik kreeg inzichten in diverse patronen vanuit het verleden en jeugd en creëer nu meer tijd en vergeving voor mezelf. Ik geef mijn leven nu het cijfer 7,5 tegenover de 5 van vijf maanden geleden. Ik ben heel tevreden, ik voel mij rijk. Dit is een hele goede start geweest op mijn journey van healing en eigenwaarde. Door dit samen te doen met een groep vrouwen, help je elkaar en doorloop je letterlijk en figuurlijk het proces met elkaar. Juist deze sessies met meerdere vrouwen vond ik zo waardevol, leerzaam en liefdevol. LouLou en Isabella waren de juiste vrouwen om dit geheel te begeleiden. Professioneel en liefdevol. Ook heb ik besloten een opleiding te volgen en daarna voor mezelf beginnen als therapeut.
Eline Esseling

“She has been feeling it for a while now - that sense of awakening. There is a gentle rage simmering inside her, and it’s getting stronger by the day. She will hold it close to her - she will nurture it and let it grow. She won’t let anyone take it away from her. It is her rocket fuel and finally, she is going places. She can feel it down to her very core - this is her time. She will not only climb mountains - she will move them too”.

Lang Leav

Als je tot hier hebt gelezen dan is de kans groot dat je voelt dat het anders mag. Maar waarom zou je dat NU doen en niet volgend jaar? Het antwoord is heel simpel: omdat het luisteren naar je gevoel hier en nu begint. Looking for a sign? Your feeling IS the sign. 

En als jij nu een keuze maakt voor je toekomstige zelf, dan trek je jouw dromen sneller naar je toe. Het is de wet van de aantrekkingskracht. Als jij durft te springen dan geef je het Universum een signaal dat je gelooft en dan kan het niet anders dat je daarvoor wordt beloond in de vorm van support op elke mogelijke manier!

Ready to jump? Houd jezelf niet langer klein in de rol van de Good Girl en laat je innerlijke licht schijnen door je Stralende Zelf meer te gaan belichamen. Durf je middelvinger op te steken tegen dat wat jou niet meer dient en zeg JA tegen dat wat je écht wilt: die carriereswitch, je eigen blog of boek, meer tijd voor jezelf en een 3.0 selfcare routine. Je bent het allemaal waard 🙂

Of denk je nu misschien:

We get it!

We hebben allemaal ‘niet genoeg’ gedachtes. Uit gesprekken met onze cliënten hebben we ontdekt dat velen van ons denken dat we de investering niet waard zijn, dat we het geld en de tijd niet hebben om te investeren in onszelf. We denken dat het onmogelijk is om te doen waar we écht gelukkig van worden, daar genoeg mee verdienen én tijd over te houden voor zelfzorg/vrienden/familie. Maar wij hebben ondervonden dat we wél geluk en overvloed kunnen ervaren in life & work/business door middel van een Glowgetter mindset. Wat houdt dit in?

Een Glowgetter mindset helpt jou shiften van:

De Mastermind

In deze Mastermind ga je werken aan:

Glowgetter mindset

Voeding en leefstijl aan de hand van Ayurveda

Leven naar je cyclus

Sensualiteit & seksualiteit - verbinden met je lichaam en vrouwelijke kracht

Planning en stappenplan voor 2022

Magnetische aantrekkings- kracht

Sisterhood: samen staan we sterker!

Jouw persoonlijke kompas waarmee jij kunt navigeren

Wat je oa gaat leren is:

Jij leert dus jouw vrouwelijke krachten te ontwaken en inzetten voor een leven in overvloed

Let’s g(l)o(w)!

Over Loulou & Isabella

Loulou & Isabella zijn zussen, vriendinnen én founders van Go With The Glow: een coachingspraktijk en online school. Zij helpen vrouwen om los te breken uit de sleur en een stralend leven te creëren met zingeving, geluk en overvloed. Dit doen zijn op een holistische manier waarbij zij vrouwen in verbinding brengen met hun eigen lichaam, gevoel en intuïtie – hun innerlijke kompas – zodat zij van daaruit kunnen navigeren naar hun eigen authentieke leven. 

Loulou & Isabella zijn experts op het gebied van vrouwelijke gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Zij delen hun kennis en inspiratie met duizenden vrouwen online en offline door middel van evenementen, online programma’s en coaching.

5 maanden journey

1:1 transformatie

School of Shine Mastermind

School of Shine Mastermind Deluxe

€1997,-

8 x 1:1 sessies gepersonaliseerd op jouw behoeften, bestaande uit:
Maar ook:

Ipv €4999

€3.333,-

Bonussen:

Ipv €5497

€3.997,-

Bonussen:

1:1 transformatie

€1997,-

8 x 1:1 sessies gepersonaliseerd op jouw behoeften, bestaande uit:
Maar ook:

School of Shine Mastermind

Ipv €4999

€3.333,-

Bonussen:

School of Shine Mastermind Delux

Ipv €5497

€3.997,-

Bonussen:

Deze prijzen zijn excl. BTW voor ondernemers

Schrijf je in de voor de wachtlijst

Veel gestelde vragen:

Dit programma is voor vrouwen die voelen dat het jasje van hun huidige leven niet meer past. Ze verliezen nu energie omdat ze zich klein houden. Wil je de volgende stappen zetten maar mis je de juiste handvaten, tools én vrouwen die je supporten? Wil jij meer geluk, plezier, genot, vitaliteit, kracht, liefde en verbinding ervaren in je leven, op je werk of in je business, en in je relaties? Dan is dit programma geschikt voor jou.  Je gaat namelijk jouw innerlijke kompas in kaart brengen waarmee jij kunt navigeren naar jouw droomleven.

Dit programma is niet voor jou als jij geen commitment kunt maken aan jezelf en de groep om 5 maanden met elkaar aan de slag te gaan.

Een Mastermind is een groepscoaching die bestaat uit meerdere deelnemers en coaches. In een groepsdynamiek kun je veel van elkaar leren en vooral ook steun aan aanmoediging krijgen van elkaar!

We starten medio 2022 met de nieuwe editie

Via de website kun jij een Purpose Call aanvragen. Binnen 5 werkdagen hoor je of je in aanmerking komt voor de Mastermind en plannen we een call in van +- 45 min. Als we beiden een JA voelen dan sturen we jou na de call een bevestiging toe via mail en gaan wij in november  starten! Voel je een nee? Dat kan en mag, no hard feelings.

Je investeert +- 2 uur per week + tijd voor je dagelijkse rituelen (+- 20/30 minuten per dag).

Zij gingen jou voor

Stuur een bericht!
Heb je een vraag?