fbpx

Start Glowing Mastermind

#stralendleven

Wij helpen jou om een stralend leven te creëren vanuit jouw innerlijke kompas zodat jij zelfliefde, geluk en overvloed kunt ervaren in alle aspecten van jouw leven. Deze Mastermind start in September 2021. Vraag nu een vrijblijvende Purpose Call aan!

In September starten wij met een unieke Mastermind

Wil jij vanuit een Glowgetter mindset kunnen kiezen voor liefde en overvloed ipv angst en schaarste in jouw leven (werk en privé)?

In deze Mastermind ga jij samen met Loulou & Isabella én een groep vrouwen bouwen aan een stralend leven volgens jóuw innerlijke kompas – zodat jij kunt gaan stralen van binnenuit

Schrijf je nu in voor de wachtlijst

En we laten jou als eerste weten wanneer de intakes voor de Mastermind ‘Start Glowing’ in September 2021 starten. 
Inschrijven voor deze wachtlijst is geheel verblijvend.

“Allow yourself to inhabit the fullest version of YOU”

Hi sis, herken je dit?

In onze coachingpraktijk zien wij tal van vrouwen die strugglen in het vinden van balans tussen geven en ontvangen, doen en ontspannen, controleren en vertrouwen, angst en liefde. Door deze disbalans tussen yin en yang raken vrouwen uitgeput, ongeïnspireerd, uit contact met hun sensualiteit & seksualiteit en leven ze vooral in hun hoofd. Ze houden graag iedereen om zich heen tevreden maar lopen zichzelf compleet voorbij.

Ik, Isabella, heb deze les keihard geleerd op het moment dat ik moeder werd en vrijwel ál mijn energie verloor aan perfectionisme, pleasen en onzekerheid. Ik, Loulou, raakte uitgeput omdat ik niet volledig durfde te vertrouwen op mijn onderneming en een bijbaantje aanhield. Wij beiden hebben een enorme shift gemaakt op het moment dat we ervoor kozen om te verbinden met onze essentie, in te tappen op onze innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht en van daaruit een stralend leven durven te creëren. No more playing small.

Hi sis, herken je dit?

In onze coachingpraktijk zien wij tal van vrouwen die strugglen in het vinden van balans tussen geven en ontvangen, doen en ontspannen, controleren en vertrouwen, angst en liefde.

Door deze disbalans tussen yin en yang raken vrouwen uitgeput, ongeïnspireerd, uit contact met hun sensualiteit & seksualiteit en leven ze vooral in hun hoofd. Ze houden graag iedereen om zich heen tevreden maar lopen zichzelf compleet voorbij.

Ik, Isabella, heb deze les keihard geleerd op het moment dat ik moeder werd en vrijwel ál mijn energie verloor aan perfectionisme, pleasen en onzekerheid.

Ik, Loulou, raakte uitgeput omdat ik niet volledig durfde te vertrouwen op mijn onderneming en een bijbaantje aanhield.

Wij beiden hebben een enorme shift gemaakt op het moment dat we ervoor kozen om te verbinden met onze essentie, in te tappen op onze innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht en van daaruit een stralend leven durven te creëren. No more playing small.

Herken jij jezelf hier (deels) in?

We’ve got your back. Het is onze missie om jou (opnieuw) te helpen verbinden met jouw sparkle: een bron van energie, passie en plezier en jouw kompas naar een stralend leven.

Wil jij:

Wij geloven dat de wereld authentieke vrouwen nodig heeft en daarom is het onze missie om jou te helpen met het vinden en verspreiden van de sparkle van jouw hart. Door middel van dit unieke en holistische programma brengen we jou (weer) in verbinding met jouw essentie en leren we je shortcuts aan om sneller je ongezonde patronen te doorbreken zodat je een magneet wordt voor jouw droomleven.

"You gotta nourish to flourish"

 

Kortom, wil jij in 2021 de fundering leggen voor jouw stralende leven met behulp van onze bewezen strategieën? Dan is DIT jouw uitnodiging om jezelf hier toestemming voor te geven en om JA tegen zeggen tegen jezelf en jouw hart. Durf je dat? Of denk je nu misschien:

‘wie ben ik om zo’n investering te doen in mezelf?’

‘ik blijf liever zitten waar ik zit’

‘ik lees nog wel een paar zelfhulpboeken’

‘ik heb er geen tijd/geld voor’

‘ik ben egoïstisch als ik dit doe’

‘ik ben nog niet goed genoeg’

‘wie ben ik om zo’n investering te doen in mezelf?’

‘ik blijf liever zitten waar ik zit’

‘ik lees nog wel een paar zelfhulpboeken’

‘ik heb er geen tijd/geld voor’

‘ik ben egoïstisch als ik dit doe’

‘ik ben nog niet goed genoeg’

We get it!

We hebben allemaal ‘niet genoeg’ gedachtes. Uit gesprekken met onze cliënten hebben we ontdekt dat velen van ons denken dat we de investering niet waard zijn, dat we het geld en de tijd niet hebben om te investeren in onszelf. We denken dat het onmogelijk is om te doen waar we écht gelukkig van worden, daar genoeg mee verdienen én tijd over te houden voor zelfzorg/vrienden/familie. Maar wij hebben ondervonden dat we wél geluk en overvloed kunnen ervaren in life & business door middel van een Glowgetter mindset. Wat houd dit in?

Een Glowgetter mindset helpt jou shiften van:

De Mastermind

In deze Mastermind creëer jij een Stralend Leven on your terms. Je gaat oa werken aan jouw:

Glowgetter mindset

Voeding en leefstijl aan de hand van Ayurveda

Sensualiteit en seksualiteit

Planning en stappenplan maken voor 2021

Magnetische aantrekkings- kracht

Een Stralend Leven on your terms

Sisterhood: samen staan we sterker!

Oftewel:

Jij leert dus jouw vrouwelijke krachten te ontwaken en inzetten voor een leven in overvloed

Wat je oa gaat leren is:

Wat krijg je in deze Mastermind?

10 x groepcoaching calls

2x 1:1 coaching calls

1 x live dag

Opdrachten + feedback

In deze Mastermind nemen wij jou gedurende 5 maanden stapsgewijs mee door een intensief traject samen met een kleine groep vrouwen. Elke twee weken krijg je:

  • groepcoaching call
  • opdrachten en persoonlijke feedback
  • twee 1 op 1 coaching calls
  • toegang tot een besloten groepspagina
  • een Live dag waar we heerlijk samen zullen komen (als de C-maatregelen dit toestaat).
  • ook zal een een vrouwencircle, cacaoceremonie en een breathwork sessie zijn!

Let’s g(l)o(w)!

Over Loulou & Isabella

Loulou & Isabella zijn zussen, vriendinnen én business partners. 13 jaar geleden begonnen zij hun spirituele reis en zoektocht naar een meer holistische manier van leven. Sinds 5 jaar delen zij hun kennis en inspiratie met duizenden vrouwen online en offline door middel van evenementen, workshops, online programma’s en coaching. Hun missie? Vrouwen in contact brengen met hun innerlijke kompas zodat ze kunnen navigeren naar een authentiek, overvloedig en Stralend Leven op hun eigen voorwaarden.

Veel gestelde vragen:

Dit programma is voor vrouwen die voelen dat het jasje van hun huidige leven niet meer past. Ze verliezen nu energie omdat ze zich klein houden. Wil je de volgende stappen zetten maar mis je de juiste handvaten, tools én vrouwen die je supporten? Wil jij meer geluk, plezier, genot, vitaliteit, kracht, liefde en verbinding ervaren in je leven, op je werk of in je business, en in je relaties? Dan is dit programma geschikt voor jou.  Je gaat namelijk jouw innerlijke kompas in kaart brengen waarmee jij kunt navigeren naar jouw droomleven.

Je hoeft geen ondernemer te zijn om mee te doen. Het programma kan je helpen om meer uit je huidige werk te halen óf om de eerste stappen te zetten om voor jezelf te beginnen.

Ben jij specifiek op zoek naar een strategisch business programma dan adviseren we je om daar buiten het programma om naar op zoek te gaan. Deze Mastermind helpt je om helder te krijgen wat voor jou écht belangrijk is in het leven zodat je je business hierop kunt inrichten. 

Dit programma is niet voor jou als jij geen commitment kunt maken aan jezelf en de groep om 5 maanden met elkaar aan de slag te gaan.

Een Mastermind is een groepscoaching die bestaat uit meerdere deelnemers en coaches. In een groepsdynamiek kun je veel van elkaar leren en vooral ook steun aan aanmoediging krijgen van elkaar!

We gaan van start in September. We overleggen met elkaar een vaste dag + tijd waarop we elkaar elke twee weken spreken.

Via de website kun jij een Purpose Call aanvragen. Binnen 5 werkdagen hoor je of je in aanmerking komt voor de Mastermind en plannen we een call in van +- 20 min. Als we beiden een JA voelen dan sturen we jou na de call een bevestiging toe via mail en gaan wij op 1 januari starten! Voel je een nee? Dat kan en mag, no hard feelings.

Je investeert +- 2 uur per week + tijd voor je dagelijkse rituelen (+- 20/30 minuten per dag).

Stuur een bericht!
Heb je een vraag?