fbpx

Wat betekent influencen voor ons?

Wij willen onze volgers inspireren en motiveren om duurzame en liefdevolle keuzes te maken voor zichzelf en de wereld om ons heen. Wij zien onszelf hierin als lichtwerkers met een missie: om vrouwen praktische tools aan te reiken zodat ook zij kunnen gaan stralen van binnen uit. Via onze instagram accounts bereiken wij gezamenlijk ruim 45.000 (voornamelijk) vrouwen met wie wij waardevolle content delen over voeding, leefstijl en mindset. We hebben een trouwe following opgebouwd met wie wij zowel online als offline connecten. We werken graag samen met merken en initiatieven die samen met ons willen bijdragen aan women empowerment!

Let’s create something truly amazing together

We kunnen op verschillende manieren met elkaar samenwerken. Afhankelijk van jouw doelen en wensen kunnen wij een voorstel op maat maken waarin wij op een authentieke manier jouw merk/product in de spotlight zetten.

Wij creëren online content voor onze Instagram accounts maar wij zijn ook in te zetten voor presentaties en workshops waarin wij onze kennis op een leuke en interactieve manier delen met jouw publiek.

Ons bereik

0
Instagram @gowiththeglow.nl
0
Instagram @isabellamachine + @loulou.ahimsa
0
Nieuwsbrief abonnees

Review

“Als er iets is waar ik trots op ben dat is het wel mijn samenwerking met Go With The Glow. Zelfs in tijden van crisis voelde ik mij als bedrijf onwijs gesupport door deze beauties. Niet alleen de samenwerking is belangrijk maar zij zijn ook voor mijn persoonlijk een enorme inspiratiebron. De perfecte gidsen voor een bewustere levenstijl”

–   Sarah Piening van Beauty Bewust

Stuur een bericht!
Heb je een vraag?