fbpx

Wil jij als eerste weten wanneer de nieuwe ronde start? Schrijf je dan hieronder in.

Wil jij:

Wil jij:

 • Je voorbereiden op een gezonde zwangerschap?
 • Je lijf ondersteunen om zo min mogelijk klachten te ervaren tijdens een zwangerschap?
 • Meer selfcare en Ayurveda toepassen?
 • Natuurlijke remedies voor zwangerschapskwaaltjes?
 • Je herstel bevorderen na de bevalling en tips voor voeding bij borstvoeding?
 • De juiste voedingstoffen binnen krijgen voor elk trimester voor jou en je kindje?

Natuurvoeding & Ayurveda voor elke fase van de zwangerschap

In deze praktische Instagram cursus leer jij hoe natuurvoeding en Ayurveda jou het beste kunnen ondersteunen in elke fase van je zwangerschap. Van de pre-conceptie fase tot aan je herstel fase, maar ook lang daarna zul jij de vruchten plukken van de investering die je nu doet in jouw lijf en welzijn. Want, de invloeden die je uitoefent in de eerste 1000 dagen (van conceptie tot aan het tweede levensjaar van je kindje) zijn bepalend voor de gezondheid en verdere ontwikkeling van je kind, maar ook zeker voor jouzelf als moeder zijnde. Want, er wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een moeder. Wij begeleiden jou in deze magische doch uitdagende reis aan de hand van holistische tools zoals voeding, selfcare en mindset.

Bekijk hieronder het volledige programma. Je kunt je nu inschrijven voor maar €129,-. Alle content blijft tot 24 december beschikbaar via een besloten Instagram account.

Wie zijn wij?

Deze unieke en holistische cursus is samengesteld door Loulou en Isabella Machinè, in samenwerking met Sharon Asscher. Sharon is moeder van twee kinderen en orthomoleculair therapeut met een specialisatie in pre-conceptie, zwangerschap en kindervoeding. Zij heeft werkelijk óveral een natuurlijke remedie voor: voeding en supplementen kunnen daadwerkelijk vóór je werken bewijst Sharon. Zij neemt je mee in de wondere wereld van natuurvoeding en hoogwaardige supplementen. Dit is een unieke kans om van haar onuitputtelijke kennis en eindeloze tips & tricks te leren! Loulou is Ayurvedisch voeding en leefstijl coach met een passie en fascinatie voor wat de Ayurveda kan betekenen voor vrouwen en moeders. Isabella is moeder, selfcare coach en relatiecoach voor moeders. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om als moeder zijnde goed voor jezelf te zorgen. In haar praktijk helpt zij vrouwen groeien in zelfliefde en brengt zij hen weer in contact met hun innerlijke kompas, sensualiteit en kracht.

module 1

Pre-conceptie

In deze module leg je het fundament voor je zwangerschap: je bouwt als het ware een huis voor je toekomstige kindje. Het welzijn van jou en je partner tijdens het moment van conceptie hebben invloed op de prakriti; de constitutie van je kindje wordt hier al mede-bepaald. Je krijgt praktische voeding en leefstijl tips. Aan de hand van een opdracht kijk je samen met je partner naar jullie relatie en jullie familiepatronen.

module 2

Eerste trimester

In deze module krijg je voeding en leefstijl tips voor deze specifieke fase van de zwangerschap. Misselijkheid en vermoeidheid spelen vaak een rol en nodigen je uit om naar binnen te keren. Met selfcare rituelen leer je rust en ruimte in te plannen.

module 3

Tweede trimester

In deze module krijg je voeding en leefstijl tips voor deze specifieke fase van de zwangerschap waarin het zenuwstelstel van je baby zich enorm aan het ontwikkelen is. Jij hebt nu waarschijnlijk meer energie en kunt aan de slag gaan met praktische taken en voorbereidingen. We delen fijne selfcare rituelen, boekentips en podcasts.

module 4

Derde trimester

De laatste maanden zijn aangebroken en in deze fase horen uiteraard ook weer specifieke voeding en leefstijl tips. Aan de hand van een mealprep stappenplan kun jij alvast eten gaan invriezen voor tijdens de herstelfase.

module 5

De eerste 42 dagen

In deze kwetsbare herstelfase is Vata, het wind-element, uit balans. Met de juiste voeding en selfcare kun je dit balanceren, zodat je je steeds iets sterker en gegronder zult voelen. Je krijgt tips over voeding en warme dranken die onder meer jouw herstel en de melkproductie ten gunste komen. Hoe de nieuw-geboren moeder de eerste 42 dagen na geboorte voor zichzelf zorgt, is volgens de Ayurveda bepalend voor de komende 42 jaren van haar leven. 

module 6

Kwaaltjes

In deze module behandelen we de meest voorkomende (zwangerschaps)kwaaltjes en leer je hoe voeding en supplementen hierin kunnen helpen.

Dit is wat je krijgt:

Dit is wat je krijgt:

 • Toegang tot een besloten Instagram account gedurende 6 weken
 • Gratis Go With The Glow volwassen bordindeling digitale poster twv 10,0
 • Gratis e-book met een weekmenu, recepten, tabel met aanbevolen dagelijkse hoeveelheden, supplementen advies, Ayurvedische leefstijl tips
 • Een live Q&A op woensdag 28 oktober om 20:00 uur
 • Persoonlijk antwoord op al je vragen via DM
 • Community met andere mama’s
 • Lesmateriaal in de vorm van video’s, posts en stories. Houd rekening met ca 30 minuten aan studietijd per module
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bonus video’s

In de cursus vind je bonus video’s van moeders die ieder een unieke boodschap hebben voor jou zodat jij je nog meer gesterkt voelt in deze reis. Hanneke Peeters van Rock your world deelt een tip over kristallen en geuren tijdens de zwangerschap. Asha Hossain van Motherheart vertel over conscious conception. Bo Fliers van Birthkeeper Bo vertelt over zelfliefde, verzachting en vertrouwen. Nina Pierson deelt tips over hoe je een gezonde levensstijl combineert met een druk leven. Hoe doet zij dat? En Charlotte Labbee verteld over het fitter maken van je hersenen (goodbye mom brain!) 

Wil jij als eerste weten wanneer de nieuwe ronde start? Schrijf je dan hieronder in.

Glow Mama Instagram cursus

Wat? Een Instagram cursus over voeding, suppletie en Ayurveda van ca. 3,5 uur verdeeld in hapklare brokken.

Waar? In een besloten Instagram account.

Wanneer? Je volgt de cursus geheel in je eigen tempo. Je kunt instromen wanneer je wilt. De cursus blijft online tot 24 december/

Waarom? Omdat je graag flexitarsich, vegetarisch of plantaardig eet en wilt weten waar je op moet letten om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Ook wil je meer leren over Ayurveda en selfcare.

Investering? +- 3,5 uur van je tijd en €129,- inclusief persoonlijk antwoord op je vragen, een e-book, poster, weekmenu, supplementengids en recepten.

Zij gingen je voor:

Stuur een bericht!
Heb je een vraag?