fotooo.jpg

Waarom vegan?

Na het zien van verschrikkelijke beelden over de bio industrie besloten wij hier niet langer aan bij te dragen door plantaardig te eten. Dit riep veel commotie op in onze omgeving vooral bij voor onze Italiaanse familie was dit onbegrijpelijk. Tien jaar geleden waren er ook nog niet zoveel inspiratie bronnen als instagram of pinterest die veganisme toegankelijker maakten. We moesten heel veel zelf uitpluizen en dat ging met vallen en opstaan. Wij wisten namelijk helemaal niet zo goed waar we mee bezig waren en wat het met onze gezondheid zou doen. Er werden ons veel angsten aangepraat vanuit een bepaalde overtuiging. Je hebt toch calcium nodig voor sterke botten? En zonder vlees mis je toch je eiwitten? En how about omega’s die je samen met de vis aan je voorbij laat gaan?

Met behulp van diëtisten en deskundigen ontwikkelden we een levensstijl voor onszelf waar we ontzettend gelukkig van werden, fysieke voordelen aan ondervonden en mentale helderheid. Voor ons gevoel zijn we, toen we plantaardig gingen eten, echt opgebloeid en dat was niet onopgemerkt in onze omgeving. We kregen veel goede reacties op onze food foto’s en mensen wilden graag meer weten over deze lifestyle. Als je iets moois ervaart dan wil je niets liever dan dat delen met je vrienden, familie en omgeving.

Wij wilden educatie bieden op het gebied van voeding, gezondheid, milieu, dierenwelzijn en spiritualiteit vanuit onze eigen ervaringen en een Holistisch perspectief. Zo kwam het idee om Go With The Glow op te starten, jouw lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Wij willen jou informeren en inspireren maar je tegelijkertijd ook alle tools aanreiken om te werken naar de beste versie van jezelf. Voor jezelf en de wereld waarin je je begeeft.