Kruidvat lanceert een natuurlijke vegan gezichtverzorgingslijn: Kruidvat Natures

Van landelijke vegan pizza bezorging tot plantaardige kaas bij de supermarkten, de vegarevolutie is in volle gang en steeds meer mensen nemen dier en milieu inoverweging wanneer ze een aankoop doen. Bij een bewuste levensstijl hoort ook een beautyroutine die hierop aansluit en daarom lanceerde Kruidvat gisteren op het Go With The Glow diner bij The Meets, de nieuwe natuurlijke en vegan gecertificeerde gezichtsverzoringslijn: Kruidvat Natures. Wij mogen 5 pakketten weggeven dus read on!

 Photo credits: Elina Abdrakhmanova

Photo credits: Elina Abdrakhmanova

Met de natuur als uitgangspunt heeft Kruidvat een gezichtsverzorgingslijn ontwikkeld die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en volledig vegan zijn. De collectie bestaat uit een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, sensitive micellair water en hydrating facial wipes.

We worden dagelijks geconfronteerd met grote milieuproblemen die ver van ons bedshow lijken, maar het doel van Kruidvat Natures is om het dicht bij onszelf te houden. Door kleine aanpassingen te doen in je dagelijkse routine en te kiezen voor eerlijke en duurzame producten kan je een groot verschil maken.

Kruidvat Natures biedt een compact assortiment aan, die de meest voorkomende huidtypes bedient. Met 1200 winkels in Nederland, België en een aantal in Frankrijk zijn de eerlijke beautyproducten van Kruidvat voor een groot publiek beschikbaar en hoeft ook de prijs geen drempel te zijn om bewuste keuzes te maken.

De verpakking is FSCgecertificeerd karton en duurzaam geproduceerd en er wordt geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt. De Facial Wipes zijn gemaakt van duurzaam PEmateriaal op basis van suikerriet en de verpakking is biologisch afbreekbaar.

Wat Kruidvat erg belangrijk vond bij het ontwikkelen van de Kruidvat Natures lijn is dat de prijs-kwaliteit verhouding klopt en dat er bij het verduurzamen van het product niet ingeleverd wordt op geur en beleving. Zo zijn de producten fijn van structuur en hebben een aangename en herkenbare geur. Kruidvat Natures doet hiermee niet onder aan “normale” beautyproducten. Wij vinden de Facial Wipes heel prettig, vooral na een lange dag is het fijn om gemakkelijk je make-up er af te halen. Een leuk feitje is dat de verpakking biologisch afbreekbaar is en dat sluit mooi aan bij onze challenge om 30 dagen plastic vrij te gaan. De sensitive dag- en nachtcrème vinden wij ook heel fijn en sluit het best aan op onze huid.

Kruidvat Natures is:

✔ Gecertificeerde natuurcosmetica: Natrue en Vegan keurmerk

✔ Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen

✔ Gebruik van grondstoffen op basis van siliconenolie en minerale olie zijn uitgesloten

✔ Dermatologisch goedgekeurd

Wij mogen 5 Kruidvat Natures pakketten weggeven. Laat ons weten in de comments waarom jij het Kruidvat Natures pakket zou willen uitproberen, dan kiezen wij op 1 juni 5 winnaars uit.

Verkrijgbaarheid & prijs

Hydrating Dag- en Nachtcrème € 3,99

Hydrating Eye Make-Up Remover (2-Phase) € 1,99

Hydrating Facial Wipes € 1,79

Sensitive Dag- en Nachtcrème € 3,99

Sensitive Micellar Water € 2,49

Anti-Age Q10 Dagcrème € 3,99

Anti-Age Q10 Oogcrème € 3,99

Anti-Age Q10 Nachtcrème € 3,99