Back to All Events

Start Glowing from inside and out - launching Kruidvat Natures

  • Meets 3 Cornelis Troostplein Amsterdam, NH, 1072 JJ Netherlands (map)
Go With The Glow vegan dinner at The Meets  kruidvat natures

Op dinsdag 15 mei organiseert Go With The Glow een plantaardig diner in het teken van inner- & outer beauty. Tevens lanceert de Kruidvat een nieuwe natuurlijke en vegan gezichtsverzorgingslijn : Kruidvat Natures. 

Inner beauty:
Je uiterlijk is direct gerelateerd met je innerlijke gezondheid. Een gezonde darmflora zorgt voor een goede weerstand, een sterk immuunsysteem maar ook voor een gezonde Glow. 
Onder het genot van een plantaardig driegangen diner, wordt haarfijn uitgelegd door gastspreker Tessa van Tessa Your Health Coach, hoe de juiste voeding en een plantaardig eetpatroon zorgt voor balans, genezing van kwaaltjes, en de huid doet stralen van binnenuit. 

Outer beauty:
Tijdens het diner wordt de nieuwe natuurlijke gezichtsverzorgingslijn van Kruidvat geïntroduceerd: Kruidvat Natures. De nieuwe lijn bestaat uit producten die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en volledig vegan zijn: Een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, sensitive micellair water en sensitive facial wipes. Alle gasten krijgen een goodiebag met Kruidvat Natures mee naar huis.

Het doel van het diner is om de gasten te laten zien, proeven en ervaren hoe veelzijdig te plantaardige keuken is, maar vooral om alle tools aan te reiken voor een gezonde en liefdevolle levensstijl die je doet stralen van binnen en buiten.

Datum: Dinsdag 15 mei
Tijd: 18:00 - 20:00
Locatie: The Meets, Cornelis Troostplein 3
Prijs: €35,-
Tickets: www.tibbaa.com/gowiththeglow
Gastspreker: Tessa Your Health Coach

-----------------------------------------------------

Over Go With The Glow:
Go With The Glow is een lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl opgericht door de zusjes Isabella en Loulou Machinè. Hun missie is om elk individu in zijn/haar kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken. De zusters geloven dat schoonheid van binnenuit komt en dat plantaardig eten resulteert in een healthy Glow!

Over Kruidvat Natures:
Kruidvat Natures is ontwikkeld vanuit de passie voor schoonheid en de natuur. De collectie bestaat uit biologische ingrediënten, is vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen en wordt duurzaam verpakt. 

Over The Meets:
The Meets is een gezellig eettentje in de Pijp waar gezond en puur voedsel elkaar ontmoet onder goed gezelschap. Dit zijn volgens The Meets cruciale ingrediënten voor een goed leven. Alle gerechten zijn met liefde gemaakt en bestaan uit lokaal, zoveel mogelijk biologisch en seizoensgebonden producten. De gerechten zijn vrij van geraffineerde suikers en toevoegingen. 80% procent van de kaart is plantaardig en 100% lekker.

Later Event: January 7
7 Days Glow Challenge