Back to All Events

7 Days Glow Challenge - elke eerste maandag van de maand


gwtg_challenge_fb_event_1920x1005_v02.png

Anno 2018 is gezondheid, duurzaamheid en compassie de norm. 
Heb jij ook het goede voornemen om meer, dan wel niet volledig plantaardig te gaan eten? Elke eerste maandag van de maand heb je de kans om je in te schrijven voor de Glow Challenge! Zo start je de maand met een liefdevolle benadering naar jezelf en de wereld om ons heen.

We hebben een 7-dagen programma voor jou uitgewerkt met elke dag een thema, een korte mindfulness oefening, een reden om plantaardig te eten en uiteraard 7 heerlijke ontbijtjes, 7 complete lunches, 7 volwaardige maaltijden en 7 krachtige tussendoortjes om je vingers bij af te likken. 

Via de ticketlink www.tibbaa.com/gowiththeglow word je eigenaar van het 7 Days Glow Challenge e-book die jou alle tools en instructies geeft om je de plantaardige levensstijl eigen te maken. Deze krijg je de vrijdag voordat de challenge van start gaat toegestuurd. Ook krijg je elke dag een mail + video die het e-book en de challenge ondersteunen.

Meer info en updates vind je in het facebook event. Deel het vooral met je vrienden en familie als je denkt dat zij er ook baat bij kunnen hebben of als je de challenge met je beste vriend(in) tegelijk wilt doen!


Liefs,

Isabella en Loulou Machinè