Back to All Events

Vegan Nieuwjaarsbrunch

  • QO 4 Amstelvlietstraat Amsterdam, NH, 1096 GB Netherlands (map)
vegan nieuwjaars brunch

Er is reden voor feest want Go With The Glow bestaat in januari 3 jaar! En met het oog op de goede voornemens organiseren wij, Isabella en Loulou, op zaterdag 26 januari 2019 een feestelijke nieuwjaars brunch bij Persijn Dutch Eatery in het QO hotel; hét duurzame lifestyle hotel van Amsterdam!

Onder het genot van een plantaardig, lokaal en seizoengebonden viergangenmenu delen wij alle nodige inzichten zodat jij in het nieuwe jaar je ecologisch voetafdruk kunt verkleinen door middel van jouw voedingskeuzes. Tijdens een Q&A zullen we alle brandende vragen rondom dit onderwerp beantwoorden. Ook bieden we middels een informatieve presentatie, Ayurvedische inzichten over de kracht van ingrediënten uit het seizoen en van eigen bodem.

Het doel van de Go With The Glow brunches is om de gasten een onvergetelijke ervaring te geven en te laten zien, proeven en ervaren hoe rijk en veelzijdig de plantaardige keuken is. Door de brunch te combineren met een educatief programma kunnen de gasten na de brunch met praktische tips thuis aan de slag om vaker gezond, bewust, duurzaam en plantaardig te eten! Alle gasten krijgen na afloop een 7 Days Glow Challenge e-book toegestuurd t.w.v. €19,95,-

- HET MENU - 
POMPOEN sorbet x peer
COURGETTE oost-indische kers x hazelnoot
BBQ WINTERGROENTEN snert x roggebrood
SNIJBOON meloen x basilicum

- ALGEMENE INFO -
Event: Go With The Glow Nieuwjaarsbrunch @ Persijn - QO
Datum: zaterdag 26 januari 2019
Tijd: 12:00 - 15:00
Wat: Viergangen brunch
Waar: Persijn Dutch Eatery - QO Amsterdam
Adres: Amstelvlietstraat 4, Amsterdam
Wie/wat/waarom vegan + Q&A met Isabella en Loulou + Ayurvedic basics need to knows
Tickets: €45 via www.tibbaa.com/gowiththeglow

----------------------------------------------------------
Over Persijn:
Persijn Dutch Eatery staat voor eerlijk, lekker en verantwoord eten in Amsterdam. Met ingrediënten van Hollandse bodem en uit eigen kas, laat het team zien dat de Nederlandse keuken ook vernieuwend en verrassend kan zijn. No-nonsense en veelzijdig, voor lunch en diner. Of gewoon een kop koffie, dat vinden ze ook gezellig. 

Over Go With The Glow:
Go With The Glow is een lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Onze missie is jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken. Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!

Liefs,

Isabella en Loulou

Earlier Event: January 7
7 Days Glow Challenge