Back to All Events

GWTG VEGAN BRUNCH @ THE HOXTON

HOXTON AMSTERDAM

HOXTON AMSTERDAM

Lieve Glowers en wellicht vegans-to-be,

Wil jij ook (meer) plantaardig eten maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij, Loulou en Isabella, nodigen je graag uit voor onze vegan brunch waarbij wij jou op weg helpen naar de meest duurzame, gezonde en liefdevolle levenstijl die er is; de plantaardige levensstijl! 

Sounds interesting? Please read on!

Go With The Glow Vegan Brunch at The Hoxton:
We dagen jou uit om de eerste stap te zetten naar de Go With The Glow Lifestyle; een plantaardige, bewuste en gezonde levensstijl waarin je een liefdevolle relatie aangaat met jezelf en de wereld waarin je je begeeft. 
Door middel van een kleurrijk en overheerlijk driegangen menu willen we jou laten ervaren hoe lekker en volwaardig de plantaardige keuken is! Tussen de maaltijden door zullen wij jou alles vertellen wat je moet weten om verstandig over te stappen op plantaardig eten.

Waarom?
Wij geloven dat wanneer je jouw lichaam en geest voedt met de juiste voedingsstoffen, je van binnen uit kunt beginnen met helen en stralen. Met een plantaardig dieet doe je jouw lijf een heel groot plezier, verklein je jouw ecologisch voetafdruk, vergroot je jouw creativiteit in de keuken, leer je jouw positie als mens in het geheel beter begrijpen en leef je gelukkiger. 
Wij willen laten jou zien dat plantaardige eten geen restrictie is maar een manier van leven met meer vreugde en compassie.

Wat kun je verwachten?
- Een 3 gangen menu
- Een lezing van Go With The Glow
- Inspirerende gastsprekers
- GWTG E-magazine met recepten, tips & tricks, hotspots en een vegan challenge t.w.v. € 14,95,-
- Een goodiebag (met o.a. Fitshe)

Datum: Zaterdag 23 september
Tijd: 12:00 - 15:00
Locatie: Lotti’s at The Hoxton
Prijs: €32,50
Via : www.tibbaa.com/gowiththeglow

------------

About Go With The Glow:
Wij, Isabella en Loulou van Go With The Glow helpen jou graag op weg naar een plantaardige, duurzame en bewuste levensstijl door middel van lezingen, workshops en vegan events.

Ready to Start Glowing? Join onze events op:
Go With The Glow Vegan Brunch 23/09 at The Hoxton
Go With The Glow Workshop - Law of Attraction 24/09 The Hoxton
Go with the glow diner- Meatless District 09/10 Sold out
Go With The Glow - Italian vegan brunch - 04/11 The Hoxton

Later Event: September 24
WORKSHOP ~ Law of Attraction The Hoxton ~