Back to All Events

Go With The Glow Valentijnsdiner - 14 februari 2018

Zwart amsterdam Valentijn diner Go with the glow Meatless district

Op 14 februari vieren we de liefde! Maar, waarom vieren we niet elke dag de liefde voor elkaar, onze mooie aarde en onze lieve dierenvrienden?

Wij, Loulou en Isabella, nodigen je graag uit voor een bijzonder liefdevol diner, op woensdag 14 februari bij Zwart Amsterdam. 
Middels de unieke Glow ervaring willen wij jou op weg helpen naar de meest duurzame, gezonde en liefdevolle levensstijl die er is; de plantaardige levensstijl! Of je nou flexitariër, vegetariër of veganist bent, iedereen is welkom, want LOVE = LOVE.

Door middel van een kleurrijk en overheerlijk driegangen menu willen we jou laten ervaren hoe lekker en volwaardig de plantaardige keuken is! Tussen de maaltijden door zullen wij jou alles vertellen wat je moet weten om verstandig (deels) over te stappen op plantaardig eten.

Waarom?
Wij geloven dat wanneer je jouw lichaam en geest voedt met de juiste voedingsstoffen, je van binnen uit kunt beginnen met helen en stralen. Met een plantaardig dieet doe je jouw lijf een heel groot plezier, verklein je jouw ecologisch voetafdruk, vergroot je jouw creativiteit in de keuken, leer je jouw positie als mens in het geheel beter begrijpen en leef je gelukkiger. 
Wij willen laten jou zien dat plantaardige eten geen restrictie is maar een manier van leven met meer vreugde en compassie.

Wat kun je verwachten?
- Welkomstdrankje
- Een plantaardig 3 gangen diner
- Een lezing van Go With The Glow

Datum: woensdag 14 februari 2018
Tijd: 18:00 - 21:00
Locatie: Zwart Amsterdam
Asterweg 65
Prijs: €32,50
Tickets Here
Event Here
------------

About Go With The Glow:
Wij, Isabella en Loulou van Go With The Glow helpen jou graag op weg naar een plantaardige, duurzame en bewuste levensstijl door middel van lezingen, workshops en vegan events.