Back to All Events

Samen Stil meditatie in de Roos

Foto door Marilyn Bartman voor OHMat

Foto door Marilyn Bartman voor OHMat

SAMEN STIL MEDITATIE

Op woensdag 8 november begeleidt Loulou van Go With The Glow een meditatie die overloopt in stilte tijdens de wekelijkse SAMEN STIL meditatie. Deze vindt plaats in de stilte ruimte van de Roos. 

Mediteren is voor iedereen. Jong, oud, gelovig, niet gelovig, spiritueel, niet spiritueel, druk, niet druk.
We zijn allemaal ontzettend druk maar is het echt zoveel gevraagd om even een momentje te nemen voor jezelf?
Een momentje waarbij je volledige aandacht hebt voor jou en ondanks dat je nog ontzettend veel op je to do list hebt staan, verdient niemand meer jouw aandacht dan jij zelf. Neem dat moment en geloof me, je hebt daarna dat to-do lijstje binnen no time gedaan! 

Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je slapen gaat gebeurt er van alles en ben je in contact met wel honderden mensen. Al deze gebeurtenissen, impressies en al deze mensen beinvloeden jou waardoor je continu aan het reageren bent. Je handelt vaak niet meer vanuit eigen intenties maar speelt in op wat er om je heen gebeurt. 

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om regelmatig even in jezelf te keren. Je af te vragen wie jij bent. Wat jouw diepste verlangens zijn. Ervaren hoe je je voelt. En gewoon even zijn. Zonder oordeel en zonder verwachtingen. Vanuit die plek kun je eerlijkere keuzes maken. Keuzes vanuit je hart en keuzes vanuit de beste versie van jezelf.

Ga je mee op reis door het landschap van onze innerlijke beleving? 

Iedereen is welkom :) 

PROGRAMMA

19.30 Inloop
19.40 Geleide meditatie
20.00 Stiltemeditatie
20.30 Einde

WIL JE MEEDOEN?

Dat kan! Meld je aan via het facebook event en bij aankomst melden bij de receptie.