Back to All Events

Go With The Glow 7 days vegan challenge 2018


Foto door Nadir Soltane bij Meatless District

Foto door Nadir Soltane bij Meatless District

Lieve Glower,

Anno 2018 is gezondheid, duurzaamheid en compassie de norm. Start jij het nieuwe jaar ook met het goede voornemen om meer, dan wel niet volledig plantaardig te gaan eten? Meld je dan aan voor de Go With The Glow 7 days Glow challenge! Start het nieuwe jaar met een liefdevolle benadering naar jezelf en de wereld waarin we ons begeven.

We hebben een 7-dagen programma voor jou uitgewerkt met elke dag een thema, een korte mindfulness oefening, een reden om plantaardig te eten en uiteraard 7 heerlijke ontbijtjes, 7 complete lunches, 7 volwaardige maaltijden, 7 krachtige tussendoortjes en 7 toetjes om je vingers bij af te likken.

Via de ticketlink word je eigenaar van het Go With The Glow e-book die jou alle tools en instructies geeft om de challenge aan kunt gaan. Deze krijg je in januari vlak voor de challenge toegestuurd. Ook zullen wij elke dag een video delen om jou op weg te helpen.

Vind meer informatie en blijf up to date via het Facebook event.

Start Glowing!

Liefs,

Isabella en Loulou Machinè

-----------------------------------------------------------------

About Go With The Glow:

Go With The Glow dient als lifestyle wijzer naar een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl en onze missie is jou in jouw kracht te stellen om geïnformeerde en bewuste keuzes te maken. Wij geloven dat alles wat straalt van binnen uit komt en dat plantaardig eten je zal sieren met een healthy Glow!